Pristupnica

Učlanite se u BH Zelene – za zeleniju i pravedniju budućnost!

Dobrodošli u BH Zelene, političku stranku koja se strastveno zalaže za očuvanje okoliša, socijalnu pravdu i transparentnost u politici. Ako dijelite našu viziju održivog i pravednog društva, pozivamo vas da postanete dio naše zajednice.

Zašto se učlaniti u BH Zelene?

  1. Zalažemo se za okoliš: Ako vam je stalo do zaštite prirode, smanjenja zagađenja i očuvanja prirodnih resursa, BH Zeleni su pravi izbor. Kroz naše politike, radit ćemo na ostvarivanju ekoloških ciljeva za bolju budućnost.
  2. Socijalna pravda: Učlanjenjem u BH Zelene podržavate napore za povećanje socijalnih davanja, smanjenje socijalnih nejednakosti te poboljšanje pristupa obrazovanju i zdravstvenoj zaštiti za sve građane.
  3. Transparentnost i odgovornost: Mi vjerujemo u otvorenost u političkom djelovanju. Vašim članstvom podržavate naše napore da povećamo transparentnost, borimo se protiv korupcije i osiguramo odgovorno trošenje javnih sredstava.
  4. Borba za ljudska prava: BH Zeleni aktivno se zalažu za ravnopravnost, podržavaju prava žena, manjina i izbjeglica te promiču inkluzivnost u društvu.
  5. Edukacija i inovacije: Ako vjerujete u snagu obrazovanja i inovacija, učlanjenjem u BH Zelene podržavate naše napore za investiranje u obrazovanje, poticanje inovacija i digitalne pismenosti.
  6. Globalna saradnja: BH Zeleni potiču saradnju na globalnom nivou za rješavanje klimatskih izazova i podršku regionalnoj stabilnosti.

Kako se učlaniti?

Kratki formular pristupnice možete popuniti kao simpatizer ili član.

Nakon što popunite formular, očekujte da vas kontaktiramo u najkraćem mogućem roku.

Pravite razliku danas. Učlanite se u BH Zelene i budite dio pozitivnih promjena!