Prijavite problem

Ukažite na problem koji vidite u prirodi

Prijavite problem – BH Zeleni su tu da slušaju i djeluju!

Mi smo posvećeni slušanju građana i reagiranju na izazove s kojima se suočavate u vašem svakodnevnom životu. Ako primijetite problem u vašoj zajednici ili imate pitanje koje biste željeli postaviti, ovo je pravo mjesto.

Kako prijaviti problem?

  1. Ispunite obrazac: Naš jednostavan obrazac za prijavu omogućuje vam da nam detaljno opišete problem koji ste primijetili. Svi podaci koje nam dostavite bit će tretirani s najvećim stupnjem povjerljivosti.
  2. Opis problema: Navedite sve relevantne detalje o problemu koji primjećujete. Što je više informacija dostupno, lakše ćemo razumjeti situaciju i poduzeti odgovarajuće korake.
  3. Fotografije ili dokazi: Ako imate fotografije ili druge dokaze koji pomažu ilustrirati problem, slobodno ih priložite. To će nam pomoći da brže i preciznije djelujemo.
  4. Kontakt informacije: Unesite svoje kontakt informacije kako bismo vas mogli obavijestiti o postignutim rezultatima ili eventualno tražiti dodatne informacije.

Što BH Zeleni čine nakon prijave problema?

Kada primimo vašu prijavu, naš tim posvećenih stručnjaka pažljivo će je analizirati. Nakon toga, poduzet ćemo odgovarajuće korake kako bismo obavijestili nadležne o problemu ili odgovorili na vaše pitanje. BH Zeleni vode transparentan pristup rješavanju problema, a vaša saradnja ključna je za postizanje pozitivnih promjena.

Preuzmite inicijativu i pomozite nam oblikovati bolje sutra. Prijavite problem i budite dio pokreta koji se brine o vašoj zajednici. BH Zeleni su ovdje da vas saslušaju i djeluju!

Ukažite na problem koji vidite u prirodi

Vaši podaci *
Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete ispravnu email adresu.
Lokacija
Select an option
Fill out this field
Opišite problem *
Fill out this field
Dodajte fotografiju:
Fill out this field